مشاوره حقوقی رایگان - اجرای نفقه

سلام. حکم نفقه من1400/10آمده و1401/01اجرائیه آن را زدند و همسرم پرداخت نکرد. من 1401/05 آن را به اجرای احکام فرستادم و حکم جلب نگرفتم و پرونده همچنان باز است حالا نفقه من را تا امروز حساب میکنند یا تا همان تاریخ اجرائیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که خواسته شما تا زمان اجرای حکم بوده یا خیر . نفقه جاری مطالبه کرده اید یا نفقه معوقه ؟