مشاوره حقوقی رایگان - دیه خدمتی

سلام. بنده سال 90 سرباز نیروی انتظامی بودم طی درگیری در ماموریت بدرقه دادگاه دچار چاقو خوردگی و پارگی تاندون پا شدم برایم معلول خدمتی 2درصد اعلام کردن و پرونده ام هم موجود است ولی تا الان پیگیر دیه نشدم اگر الان برای دیه اقدام کنم طبق نرخ روز هست یا همون سال 90 هست و به چه میزان میباشد؟

پاسخ ها :

مطالبه دیه آسیب دیدگی در حین خدمت دیه آسیب در حین خدمت دیه آسیب دیدگی حین خدمت سربازی