مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب در حین خدمت

سلام .خسته نباشید. بنده 5 سال نیروی خرید خدمت سپاه هستم .در ورزش یگانی دچار دررفتگی مفصل شانه شدم .در گزارش حادثه گفته شده در حال ورزش یگانی و ماموریت این اتفاق افتاده .حال به من چی تعلق میگیره؟(مستمری یا غرامت یا دیه یا بازنشستگی )
و درصد دررفتگی مفصل شانه چقدر است؟
و آیا این آسیب برای جذب بنده به عنوان نیروی رسمی تاثیر مثبت داره یا منفی؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

براساس نظریه پزشکی قانونی محاسبه و اعلام می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه پزشکی قانونی باید رویت شود یا نظر کمیسیون های پزشکی مربوطه