مشاوره حقوقی رایگان - زمین اوقافی

باسلام بنده حدود سه سال پیش صدمتر زمین مسکونی قولنامه ای خریدم وبعداز یک سال باهمان قولنامه ومدارک به شخص دیگری فروختم وحالا خریدارقصد ساخت زمین رادارد که سازمان اوقاف مانع شده درضمن درزمان خرید وفروش هیچ اشاره ای به اوقافی بودن زمین نشده ودر قولنامه ذکر شده که فروشنده فقط درقبال ادعای مالکیت شخصی جوابگو میباشد ودر قبال ارگانهای دولتی هیچگونه مسئولیتی نداردوحالا خریدار قصد شکایت از بنده را دارد آیا ضرروزیانی متوجه بنده هست یانه؟ ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام احتمال دارد شما هم محکوم بشوین چون ملک مشکل دار بوده است شاید ابطال معامله بشود و باید ثمن را بدهین