مشاوره حقوقی رایگان - پرونده اجرای مهریه سهم الارث و قیمت کارشناسی

قرار كارشناسی به شماره ..................... مورخ 1398/08/06 صادر گردید. مبلغ حق الزحمه: 3,000,000 ریال مجری قرار: ولي نگهدار مهلت اعلام نظر: .... -ابلاغیه شماره ................. مورخ 1398/08/16 مربوط به در تاریخ 1398/08/16 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد 10-ابلاغیه مورخ 1398/08/16 جهت حضور ولی نگهدار ظرف مدت 10 روز از تاریخ ابلاغ برای اجرای قرار كارشناسی صادر شد
در اینجا ولی نگهدار یعنی چه؟
آیا الان ملک کارشناسی شده یا اینکه هنوز ملک را کارشناسی نکردن در چه مرحله ای هستش؟
ملکی که استعلام گرفتن ولی جاش را نمی دونن چطوری می تونن کارشناسی کنند
چه زمانی ابلاغیه کارشناسی ملک بهم ابلاغ می شه
آیا ابلاغیه کارشناسی در سایت قرار می گیره یا اسمس برایش می آید در اجرای احکام
چقدر مهلت داری برای اعتراض به قیمت کارشناسی

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

سلام ولی نگهدار اسم کارشناس تعیین شده است که به ایشان ابلاغ شده ظرف مدت ده روز نسبت به ارزیابی ملک اقدام شود ضمنا دستمزد ایشان مبلغ 300هزار تومان تعیین شده که معمولا ظرف یک هفته باید پرداخت بشه ظاهرا به شما در تاریخ 16آبان ابلاغ شده تا 23آبان فرصت واریز دارید