مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید
بنده تصادف کرده بودم و همه کارهارو انجام دادیم و تموم شده است و منتظریم که بیمه تامین خسارت بدنی پول واریز کند . امروز صبح ساعت 9 پیام اومدش که آقای فلان به شماره پرونده فلان مبلغ خسارت متعلقه به حساب بانکی واریز شد. ولی هنوزم تا الان واریز نشده چقدر طول میکشد بعد پیام واریز پول را بریزند ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام معمولا 10 روز طول میکشه اگر به حساب صندوق دادگستری واریز کرده باشد اگر ظرف 10 روز چول پرداخت نشد مراجعه حضوری داشته باشید به بخش ذی حسابی