مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام ، به مدت 6 سال در یک مجتمع آموزشی به صورت قراردادی به طور سالیانه مشغول به کار بودم که بعد از اتمام قرارداد از تمدید آن خودداری کردند، با طرح شکایت در اداره کار توانستم به صورت ( یکساله ) حکم بازگشت به کار بگیرم ولی کارفرما از پذیرفتن من خودداری کرد و حق و حقوق یکساله را در حال دریافت هستم، سوال من این است که کارفرما هیچ دلیلی برای تمدید نکردن قراردادم1 نداشت و یک نفر دیگر را که توسط خودم در ماه های آخر حضورم آموزش دیده بود بجای من مشغول بکار کرد ، آیا میتوانم از طریق دادگاه حکم بازگشت بکار بگیرم? چون شنیده ام چون مجتمع آموزشی هنوز در حال فعالیت است و کار در جریان است میتوانی از طریق دادگاه حکم بازگشت به کار بگیری...

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سالم با اتمام قرارداد کارفرما ملزم به پذیرش شما نیست مخصوصا که از بیمه بیکاری استفاده میکنید

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر شما در اداره کار شکایت کنید وکلیه حقوق و از جمله بازگشت به کار را درخواست نمایید