مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دست نویس

زمین کشاورزی را حدود 40سال پیش بصورت قولنامه دستی خریداری کرده ام اما متاسفانه هم فروشنده فوت کرده هم شهود قولنامه از فروشنده رسید دریافت وجه نیز در همان زمان دارم که خود فرد به دست خط خود نوشته .با این شرایط اکنون که فروشنده در قید حیات نیست آیا این قول نامه از لحاظ قانون اعتبار دارد؟ قولنامه با دستخط خود فروشنده نوشته شده است و دست خط وی در خصوص موارد دیگر در دادگاه موجود است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
مفاد قرارداد حائز اهمیت.
میتوانید علیه وراث دادخواست دهید.