مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت

باسلام بنده نیروی رسمی سپاه هستم و در حین کار رباط صلیب پای چپم برید و عمل جراحی انجام دادم و بعد از کمیسیون پزشکی سپاه برام حکم معلولیت حین خدمتی زدن و فقط مبلغی بعنوان دیه بابت رباط صلیب پام داده بودند اما متاسفانه درصد جانبازی یا درصد از کار افتادگی برام نزدند اگر درصد برام می‌زدند لااقل حقوق ماهیانه خودم هر ماه اضافه میشد آیا چکار کنم تا بتوانم بجای همان مبلغی که بعنوان دیه رباط صلیب به من داده بودند درصد جانبازی یا درصد از کار افتادگی بگیرم آیا راهی هست حادثه من در سال 93 بود و بنده در سال 96 بازنشست شدم یعنی زمانیکه من شاغل بودم دچار حادثه شدم و بعد از مراحل قانونی و کمیسیون پزشکی رای به معلولیت حین خدمتی برام زده بودند ضمنا الان پام بعد از گذشت 5سال از حادثه مثل اول نشد و درد دارد بنده متولد 45 هستم با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به نظر میرسد میتوانید با شکایت کیفری صرفا دیه به نرخ روز اخذ کنید کشروط بر اینکه اگر قبلا نگرفته باشید