مشاوره حقوقی رایگان - وصول سفته

با سلام به شخصی خودرویی فروختم ودر قبال ثمن معامله چهار فقره سفته جمعا به مبلغ 280میلیون تومن گرفتم که دایی اون طرف هم پشت سفته ها رو به عنوان ظهرنویس امضا و انگشت زد که اگر اون پرداخت نکرد من پرداخت میکنم در سررسید سفته ها من سفته ها رو واخواست زدم والان یکماه که امروز وفردا میکنه در ضمن اینم بگم که تو قولنامه هم قید شده اگر از تاریخ وصول بگذره روزانه مبلغ پنج میلیون به عنوان ضرر و زیان بهم پرداخت کنه چطوری میشه حسابهای بانکی اونا رو بست وبرای اینکه اموالی نداشته باشن چکار کنم لطفا راهنماییم کنید طرف میگه من ماشین سر مواد مخدر معامله کردم صبر کن مواد و بفروشم بهت پول بدم ایا اینا رو تودادگاه بکم تاثیر داره یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از واخواست اگر در مهلت قانونی دادخواست را مطرح کنید و بدوا درخواست تامین خواسته بدهید می توانید اموال ضامن و صادرکننده را توقیف کنید.
اگر خارج از مهلت قانونی باشد در این صورت صرفا می توانید علیه صادرکننده طرح دعوی کنید.
خسارت قراردادی روزانه را نیز می توانید دادخواست بدهید و مطالبه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید با تامین خواسته اموال وی را توقیف کنید