مشاوره حقوقی رایگان - گشت ارشاد

سر ایستگاه اتوبوس منتظر بودیم بعد یه ماشین گشت خیابون روبه رو چن دقیقه اومد استاد بعد دور زد اومد و با لحن بد به ما گفت جمع کنید خودتونو برید از اینجا و..(درصورت که ما شال هامون دور گردنمون بود)بعد گفتم که منتظر اتوبوسیم بیاد بریم ماشین پیاده شدن و چن تا خانوم ریختن رو ما گوشی هارو ازمون گرفتن و بروز خاستم سوارنون کنن هر جور شد نزاشتیم سوار کنن و اون خانوما از ما فیلم گرفتن و تهدیمون کردن خاستم بدونم که باید چیکار کنیم چی پیش میاد برام اگه پیگیری کنیم و اینکه سه تا گوشی که از دوستان گرفتن سنشان قانونی نبوده و زیر18 سال بود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است
اقدام نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام سواتان واضح نیست
آیا گوشی ها را تحویل دادند یا خیر؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یعنی گوشی ها را بردند یا تحویل دادند؟ اگر دادند که مشکلی نیست . در غیر این صورت از طریق سامانه 197 موضوع خشونت وارده را پیگیری کنید