مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با سلام ، من23 سالمه ، اسمم داخل شناسنامه رقیه هست ولی از بچگی سحر صدام زدن میخواستم ببینم امکانش هست بتونم تغییر بدم اسممو چون از دو اسمی بودن خسته شدم و اینکه هم اسم با عمم هستم و اسمم رو پدربزرگم گذاشته ولی تا قبل اینکه فوت کنه یه بار هم رقیه صدام نزد سحر میگفت
و اینکه من صدور شناسنامم از شهرستان هستش باید برم ثبت احوال شهرستان یا همین تهران هم انجام میدن ؟
برای تغییر اسم وکیل بگیرم بهتره یا خودم هم میتونم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بهتر است وکیل بگیرید و با یک وکیل همراه شوید
امکان تغییر وجود دارد
از محل اقامت خواهان که شما باشید قابل اقدام است…

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال درخواست خود را پیگیری کنید اگر موافقت نشد می توانید دادخواست بدهید.