مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام پدرم به تکه زمین ارث مادری داره که چند سال دست کس دیگه ای بوده بعد از شکایت توی دادگاه به توافق رسیدن که زمین به اون کسی که این چند سال دستش بوده طبق نظر کارشناس بفروشه و توی دادگاه امضا کرده و توی اون برگه نوشته شده که باید زمین با نرخی که کارشناس میگه واگذار بشه و فقط یکبار حق اعتراض دارم که کارشناس 3 نفره نظر بده و بعد از اون کاملا قطعی باید سندو انتقال بده و این زمین ارث مادری که از طریق اراضی در سال 42 به اونها رسیده و سند 6 دانگ داره اما کارشناس نوشته که وقفی می‌باشد در حالیکه سال 43 اوقاف تاسیس شده در ضمن قیمت زمین برای نیم هکتار و 3 میلیون تومان در نظر گرفته و پدرم بیسواد می‌باشد الآن راهی داره که این زمینو واگذار نکنه چون با این قیمت اگه یکسال خودش اونو کشت کنه چندین برابر قیمت زمین براش درآمد داره. لطفا اگه بندی تبصره‌ای یا ماده‌ای وجود داره راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد