مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از کارفرما

سلام وقت بخیر.من به عنوان مدیر یک قسمت در شرکتی خصوصی مشغول بکار شدم و قرارشد بعد از یک دوره 10 روزه آزمایشی طی قرارداد یکساله با بیمه و حقوق سر موعد ادامه کار بدم.ولی بعد دوره آزمایشی قراردادهای 1 و 3 و 1 و..بسته شد .بخصوص که از ابتدا کارهای محوله به من اصلا در حیطه وظایف و تجربه من نبود و در ضمن هر ماه یک سوم حقوق رو فقط به عنوان علی الحساب پرداخت میکرد(البته حقوق باقی کارکنان رو از همان تاریخ به بعدبصورت علی الحساب پرداخت میکرد با اینکه صاحب 3 کارخانه است)و و وقتی به کارفرما بابت تاریخ های قرارداد و کارهای خارج از حیطه کاری صحبت میکردم ایشان میگفت درست میشه و بعد هم متوجه شدم 2ماه اول بیمه من رد نشده و قانون شرکت بوده و ایشان به من دروغ گفته.الان من برای بستن قرارداد جدید امتناع کردم و ایشان گفت که قراره به حسابداری بگه که یک سوم حقوق هر ماه من رو از ابتدای شروع به کار کسر کنه و باقی رو بده و وقتی که من شاکی شدم و به ایشان حسن انجام کارم رو یادآور شدم ایشان گفتن که درست میگی ولی برای من توجیه اقتصادی نداره. الان هم قراره 10-7 روز باشم تا ایشان چایگزین پیدا کنند.و حالا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که من بدون داشتن نسخه دیگر قرارداد و همچنین داشتن سفته دست کارفرما چگونه میتوانم از ایشان شکایت کنم که به حقم برسم. بخصوص که ایشان خود رای مفاد قرارداد را در ذهنش تغییر داده و خودش هم اجرا میکند.قطعا اگر من نیت ایشان را زودتر میدانستم زودتر قطع همکاری میکردم.ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و..

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از طریق هیات تشخیص حل اختلاف کارگری محل خدمت خود میتوانید شکایت کنید