مشاوره حقوقی رایگان - قوانين كار

آيا كارفرما بعد از اخراج كارگر،ميتواند منكر روابط كاري خود با كارگر شود؟با توجه به اينكه ليست بيمه و ريز دريافتي و قرارداد كار موجود است؟كارفرماي بنده بعد از اخراج اينجانب به دروغ در وزارت كار ادعا نموده اند كه با من مشاركت مدني داشته اند و قراردادي هم وجود ندارد و دريافتي من حاصل از سود مركز بوده است.كه حق و حقوق قانوني من را زائل كنند.در حاليكه بنده واژه مشاركت مدني را براي اولين بار ميشنيدم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر شاهد برای اشتغال خود دارید جهت دفاع از خود از طریق اداره کار از کارفرما شکایت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به نحوه پرداخت حقوق و واریز بیمه برلی شما مشخص میشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی به نوع قرارداد شما دارد

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام. واریز حق بیمه و همزمان حقوق ماهیانه ،دلیل خوبی بر احراز روابطه کارگر و کارفرمایی است.