مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام
بنده از کارفرمام بابت تسویه حساب پایان کار شکایت کردم، ایشون بابت بدهی برادرش چکی به من داده بودن، اما در اداره کار گفتن چک رو برای تسویه حساب به من دادن، مشاور اداره کار بهم گفت اگر مدرک داری از برادرش شکایت کن به دادگاه که بهت بدهکاره.
سوالم اینه که اگر در دادگاه ثابت کنم چک بابت بدهی برادر کارفرما بوده، آیا میتونم از کارفرما بابت ارائه مدرک جعلی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما برای عدم پرداخت حقوق عدم تسویه حقوق توسط کارفرما شکایت از کارفرما برای جعل مدرک شکایت از کارفرما