مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. دو سال پیش در یک سایت مبلغ حدود 2هزار دلار ارز دیجیتال سرمایه گذاری دلاری نمودم که بعد از چند ماه، پرداخت سود را متوقف کرد با شکایت پرونده در دادسرا منع تعقیب خورد و در نهایت پرونده به دیوانعالی کشور رفت و مدیر سایت بعنوان کلاهبردار محکوم شد و پرونده به دادگاه کیفری2رفت. و مقام قضایی مبلغ را که 1900دلار بود قید کرد. و گفت پرونده شمارو به اجرای احکام میفرستم.متهم متواری است و از دو سال پیش طبق استعلام از مرجع انتظامی به ترکیه رفت و احتمالا اموالش را نقد نموده یا بنام خواهرش نموده.دراین صورت من چکار میتونم بکنم.و بجز مبلغ مذکور میتونم بابت سودهایی که میبایست پرداخت کند و هزینه های شکایت در این دو سال طلب خسارت کنم اگه میشه باید درخواست رو از دادگاه کیفری 2 بکنم یا اجرای احکام؟ و بنظر شما متهم به چه مقدار حبس و یا رد مال محکوم میشه؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید تمام خسارات خود را دریافت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
حتی المقدور با یک وکیل به گفتگو بنشینید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق شعبه اجرای احکام می توانید اصل مبلغ را که به دلار مشخص شده مطالبه کنید.
اگر مدارک کافی دارید که اموالش را به نام خواهرش انتقال داده می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.
شخصی که متواری شده برای تمدید پاسپورت و اقامت غیر باید به سفارت مراجعه کند و شما اگر ممنوع الخروج و ممنوع الخدمات نمایید کنید در این صورت به مشکل می‌خوره و مجبور میشه پول شما را پرداخت کنه
و از طریق دستگیر می شود.
مگر اینکه از طریق ترکیه به کشور دیگری رفته باشد و پناهنده شده باشد که در این صورت کاری نمیشه کرد.