مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی دست دوم ولی کارتن متعلق به گوشی نبوده

سلام و عرض ادب ممنون که جواب میدید
من چند روز پیش یه گوشی هواوی 2019 توی سایت درج آگهی دیدم و اقدام به خرید آن کردم قرار شد فروشنده گوشی رو بیاره بعد که گوشی رو آورد من دیگه کارتن رو چک نکردم پول رو برای این شخص کارت به کارت کردم و بعد که رفتم خونه چک کردم دیدم گوشی با کارتن مطابقت نداره فکر نمیکردم که کارتن اون نباشه ولی کارت متعلق به یک هواوی 2018 بود با شخص تماس گرفتم منو توی لیست رد قرار داد و پیامک های زیادی فرستادم جواب نداد
از سایت همتا چک کردم انتقال صورت گرفته بود شماره ای که انتقال داده بود هم همان شماره ای بود که باآن آگهی را ثبت کرده بود و من با همان شماره با ایشان قرار گذاشتم و معامله کردم از سایت همیاب هم از اون روز به بعد دارم چک میکنم و میگه سرقتی نیست
ریجستری شده و قانونی وارد شده تنها مدرکی که از این شخص دارم شماره کارتی که پول براش کارت به کارت کردم و شماره تماسی که با اون آگهی رو ثبت کرده بود فقط همین!!میدونم سهل انگاری کردم خیلی خیلی متاسفم برای خودم و از اون روز با استرس زندگی میکنم چند روزه زندگی برام جهنم شده
آیا ممکنه بعدا سرقتی اعلام بشه؟
حالا من بهترین کاری که باید انجام بدم چیه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست شکایت نمایید تا بررسی شود