مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی دست دوم به جای نو

سلام بنده رفتم بازار موبایل تا برای خودم گوشی بگیرم اون چیزی رو که میخواستم با قیمت مناسب پیدا کردم و گرفتم همه چیز هم اوکی بود و طبیعی اما وقتی اومدم خونه متوجه یک عیب خیلی سطحی توی نمایشگر شدم که به فکر افتادم ببرم گارانتی وقتی بیشتر دقت کردم دیدم شارژری که داخل جعبه هست مال یک برند دیگه هست فقط شباهت ظاهری داره بعد از سامانه استعلامش رو گرفتم فهمیدم که گوشی دست دوم هستش فردا میخوام ببرم مغازه ش و گوشی نو طلب کنم.
چون پول گوشی نو از من گرفتن.
سوالم اینجاست که اگر به هر دلیلی گردن نگرفتن باید چیکار کنم؟
مراتب قانونی ای برای رسیدن به حقم بدون هزینه ی اضافه وجود داره ؟یا اصلا ارزش پیگیری داره؟
من ده تومن پول گوشی دادم که کلاه سرم رفت نمیخوام برا زنده کردنش ده تومن دیگه هزینه کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان تعزیرات، تخلف انجام شده را گزارش دهید یا اینکه از طریق اتحادیه مربوطه اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه و تعزیرات پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه مربوطه اقدام کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بهرحال از دادگاه بخواهید اقدام کنید هزینه داره
از طریق اتحادیه پیگیری کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به اتحادیه فروشندگان تلفن همراه مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت پیروزی در محکمه هزینه دادرسی را می توانید از طرف مقابل مطالبه نمایید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

باسلام درصورت قبول نکردن فروشنده ابتدا از طریق اتحادیه مربوط پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به اتحادیه مراجعه نمایید
و شما میتوانید شکایت نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اتحادیه، اتاق اصناف و تعزیرات قابل پیگیری است.