مشاوره حقوقی رایگان - شماره رجوع به پرونده

بسم الله الرحمن الرحيم

حضور محترم

پدر مرحوم اینجانب آقای ب.ن فرزند ح متولد 4/9/1303 اختلافی در مورد نفقه با خواهرم خانوم س.ن متولد 9/2/1334 داشته که یا در دادگاه و یا در شورای حل اختلاف در این مورد تصمیم گیری شده است.

سوال:

چگونه میتوانم شماره رجوع به این پرونده را بدست بیاورم که سپس درخواست کپی‌ از این پرونده را بکنم.

چون خودم حدود 45 سال است که در خارج از کشور زندگی‌ می‌کنم قادر به مراجعه شخصی‌ به مقامات مزبور را ندارم ولی‌ برادرانم میتوانند شخصا به مرجع یا مراجعی که شما معرفی بکنید بروند.

از قبل از کمک شما سپاسگزارم

با احترام

س.ن
از اینکه نمیتوانم زبان فارسی را خوب بنویسم پوزش میطلبم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سوالتان واضح نیست آیا این پرونده قدیمی است .محل زندگی آنها کجا بوده بای از شورای حل اختلاف یا دادگاه خانواده محل زندگیشان بپرسند