مشاوره حقوقی رایگان - تناقض شماره پرونده

باسلام
بنده اعاده دادرسی زدم بابت پرونده خودم. برای دیوان عالی کشوربا شماره پرونده مشخص وقاعدتا بایدباردیف فری 5یادش ثبت میشد.اما جوابیه دیوان با یک شماره پرونده دیگر کاملا متفاوت باشماره پرونده دادخواست اعاده دادرسی شده ارسالی به دیوان و با ردیف فرعی یک ومهمتر از همه از ارسال تا ثبت وجوابیه 9روز طول کشیده 13/12/1402ارسال شده 20/12/1402ثبت شده و22/12/1402 دادنامه صادر و بایک شماره پرونده کاملا متفاوت به من ابلاغ شده و جالب تر ابلاغ دادنامه ازدیوان 22/12/1402 بوده ولی ابلاغ همین دادنامه برای بنده 18/01/1403 ابلاغ شده. چطور میشود؟ چراشماره پرونده فرق دارد؟ چرا هفت روزه ثبت دو روزه رای صادر شده؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بایستی مدارک شما بررسی شود گزینه مربوطه را فعال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیازمند بررسی است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر بدین نحو امکان پاسخگویی وجود ندارد جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک شما ضرورت دارد

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

*** سلام و عرض ادب ***
اگر طرفین دادنامه و رای صادره و موضوع دعوی یکسان است بهتر است حضورا موضوع را از شعبه پیگیری نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود حضوراً موضوع از شعبه پیگیری نمایید