مشاوره حقوقی رایگان - امتناع دهیار از دادن خدمات

ضمن عرض سلام و خسته نباشید بنده 100 متر زمین از یک زمین 10 هزار متری خریدم که مالک آن زمین قطعه 100 متری کردی و فروخته حالا برای دریافت خدمات که به دهیاری مراجعه کردم میگن مالک زمین باید مقداری زمین یا پول با دهیاری صلح می‌کرده تا الان مجاز به دریافت خدمات باشید و حاضر به صلح با من که صد متر زمین دارم نمیشه و درحالیکه که مالک هم فروخته و رفته و کاری نداره به این موضوع .
چه راه حلی شما به ای موضوع پیشنهاد میکنید ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از فرمانداری ابتدا پیگیری باشید اگر نایجه نداد باید در مورد ان با گفتگوی متقابل به نتیجه مطلوب رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید.