مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارگر و درصد تقصیر کارگر، پیمانکار، مالک

سلام و وقت بخیر
اینجانب مالک ساختمان دو طبقه هستم سال 1400برای نصب پنجره دوجداره با کارگاه پنجره سازی قرارداد بستیم و مهر و امضا شد که شیشه ها 5سال ضمانت تعویض رایگان داره، بعد از دوسال شیشه ترک برداشت و شکست اومدن دوباره نصب کنند که متاسفانه اون روز من در محل حضور نداشتم همسرم بودند و بهشون گفتیم از پله بیارید قبول نکردند همسایه مون هم طناب پنبه ای بهشون پیشنهاد داده که از داخل تراس جا بوده قبول نکردن رفتن روی پشت بام و وزن شیشه حدودا150 کیلو بوده و چون طناب پلاستیکی بوده و کارگر دور دستش پیچیده بوده دیوار خراب میشه و ایشون از پشت بام می افتد و فوت می‌کند در ضمن ایشون کارگر ثابت شون نبوده و روز حادثه نمیخاستن بیاد تلفن زدند و اجبار کردند بیاد و بیمه داخل کارگاه فقط بوده میخاستم بدونم آیا درصد تقصیر شامل ما هم میشه چجوری هست؟

پاسخ ها :

سجاد  كريمي

جناب آقای سجاد كريمي :

با سلام ، اینگونه موارد به کارشناس رسمی دادگستری رشته حوادث کار ارجاع می شود و میزان تقصیر توسط کارشناس تعیین می گردد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

معمولا در مورد این قبیل مسائل ، به کارشناس ارجاع میشود، و قاضی طبق نظر کارشناس رای میدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد