مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه عادی بعلت سئو استفاده از اعتماد و سند مخدوش

در تایخ 79/8/29 هنگام تقسیم زمینهای مزروعی پدر برادرم که زمینها با قرارداد شفاهی در مزارعه ایشان بود با سوء استفاده از کپی وکالتنامه جهت وام بانگی از پدر داشت چون وکالت نامه مخدوش بود گفت دراین وکالت نامه نوشته شده یک سهم از سهم املاک را پدر داده بمن اصلش هم میآورم ماتقسیم نامه ای با همین عنوان نوشتیم ول وقتی اصل وکالت نامه پیدا شد معلوم گردید که سهم نداده فقط وکالت ضمانت بانکی داده است با اینکه امضاء شده ولی عمل نشده آیا میتوان آن تقسیم نامه را ابطال کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما باید متن تقسیم نامه را مطالعه کنم تا مشاوره دقیق داشته باشم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
تقسیم نامه قابل ابطال است

و شما باید دادخواست ابطال اقامه نمایید