مشاوره حقوقی رایگان - سلام

همسر من در طول هفته فقط يكبار به من و فرزندم سر ميزد بخاطر مشغله كاری تا ديروقت كار ميكرد، تايمهايی كه من خونه تنها بودم صاحبخونه م به بهانه های مختلف ميومد و در واحد رو ميزد و ميخواست بياد داخل هربار من جوری وانمود ميكردم كه مهمون دارم تا اينكه يه روز پسر 5 ساله م در رو باز كرد و اين مرد رو راه داد و اين اقا به محض اينكه وارد منزل من شد به من دست درازی و من با فرياد از خونه بيرونش كردم. فقط بدن منو لمس كرد حالا من ميخوام بدونم بخاطر اين بی حيايی صاحبخونه ميتونم شكايتی بكنم؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛

در خصوص موضوع مطروحه صاحب خانه شما مرتکب جرم ورود غیرقانونی گشته و جهت اقدام به دست درازی ممکن است به عنوان شروع به جرم رابطه نامشروع و یا ... محکوم گردند.
رویه و پیشنهاد اجرایی: با توجه به اینکه اثبات این امور با شما می باشد بایستی از طریق شهود , فیلم یا سایر ادله استنادی ارائه گردد در صورت قصد جهت طرح حتما پیش از اقدام از مشاوره حقوقی بهره بگیرید.

درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383