مشاوره حقوقی رایگان - عنوان اتهامی؟؟؟؟

باسلام. همسر سابق بنده فرزندان مشترک (دو دختر بچه 8/5 و 5/5 ساله) نزد یک تحصیلکرده روانشناسی می‌برد. ایشان هیچگونه پروانه فعالیتی از هیچ ارگانی ندارد و بصورت غیرقانونی در یک کلینیک مشغول به کار است. آقای مذکور با ادعای مصاحبه با فرزندانم در سربرگ درمانگاه علیه بنده گواهی رسمی خطاب به قاضی دادگاه خانواده علیرغم هیچگونه درخواست یا ارجاعی از سوی مرجع قضایی صادر میکند. در آن گواهی صراحتا نوشته: من (مادر) با یک آقایی زندگی میکنم و در زمان ملاقات، آقای مذکور با فرزندانم رفتارهای نامتعارف اخلاقی دارد و در صورت اعتراض دختران، اقدام به گرفتن دهان آنها میکند. در پایان نوشته که این مطالب و اظهارات، برایش محرز شده است.
به چه اتهامی میتوانم از این آقای روانشناس بدون پروانه فعالیت شکایت کنم؟؟ ممنون از پاسخگویی وکلای محترم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اتهام گزارش خلاف واقع
تهمت وافترا

عادل بابایی

عادل بابایی :

تحت شرایطی دخالت در امور پزشکی

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

جعل عنوان روانشناس و دستور ایشان جعل واستفاده از سند مجعول