مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم قطعی تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام، بنده جهت تبدیل وضعیت به اداره خودم شکایت کرده ام، حکم تجدید نظر را گرفته ام، اجرای احکام هم رای بر تبدیل وضعیت بنده را به اداره داده است؛ اگر اداره ما مجدد از اجرای حکم سرپیچی کنه قدم بعدی چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بی دلیلی موجه از اجرای حکم سرباز میزند میتوانید با ارایه حکم قطعی از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید