مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

بنده به پرداخت 92 میلیون نفقه محکوم شدم مبلغ 25 میلیون به حساب اجرای احکام واریز کردم ولی بعد همسرم گفت بیا به خودم بده من رسید میدم حالا مبلغ 25 میلیون هم به حساب خودش واریز کردم حال زیر حرفش زده و قبول نمیکنه ایا با فیش‌های واریزی میتونم اثبات کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اجرا رایزنی نمایید که واریز کرده اید مگر بدهی دیگری داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ‌
پرینت واریزی بانک قابل استناد است و پذیرفته خواهد شد