مشاوره حقوقی رایگان - همسرم طلاق میخواد اما من نه

سلام من با همسرم 4سال نامزدیم یک سال عقد کردیم دعوا داشتیم ولی همیشه اشتی میکردیم همیشه دعوایی ما بخاطر دخالت مادر و عمه های خانومم بوده الان بیست روز بدون دعوا شروع کرده ما باهم تفاهم نداریم میخوام جداشم منم گفت طلاق نمیدم خداروشکر اون 12شرط طلاق ندارم خانواده خانومم نمیزارن با همسرم صحبت کنم و و الکی میگن خودش نمیخواد از من دورش کردن ایا قاضی حکمی صادر میکنه که ما به مشاور بریم اونجا حلش کنیم یا نه مراحل خودش جلو میره ممنون جواب منو بدید

پاسخ ها :

یک وکیل

تشخیص موضوع نقض شرط یا عسر و حرج و در نتیجه صدور حکم طلاق بعهده قاضی است نه شما .