مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام مدت 7 ماه با همسرم زندگی کردم ولی درحال حاضر 2سال که منزل پدرم هستم از طریق نفقه که کیفری بود 1سال حبس داشت که تبرعه شد برای مهریه 3ماه زندان بود که از طریق ستاد دیه که پیش پرداخت بود 6 میلیون پرداخت کرد ولی الان اقساطش را پراخت نکرده پارسال یکبار درخواست طلاق دادم که نامه پزشکی قانونی و نامه کمپش داخل پرونده بود که مواد مصرف میکنه مدارکم کامل بود 2 تا حکم جلب هم ازش داشتم ولی قاضی درخواست منو رد کرد...الان مجددا درخواست طلاق دادم حتی گفتم مهریه ام رو میبخشم که طلاق بگیرم ولی باز هم قاضی قبول کرد و از همسرم هم هیچ اطلاعی ندارم..برای اینکه طلاق بگیرم باید چیکاری انجام بدم

پاسخ ها :

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

سلام . شما بایستی برای طلاق وکیل بگیرید تا موضوع رو تخصصی پیگیری کنه. با شرایطی که فرمودید اخذ حکم طلاق دور از انتظار نیست.

سپیده عصاریان

سپیده عصاریان:

اگر منظورتان از عدم اطلاع از همسرتان این است که هیچ کس خبری از ایشان ندارد و اصلا حضور ندارد و تا به حال نتواسته اید او را پیدا کنید به دادگاه اعلام کنید مدتی هست غایب شده و از او خبری ندارید احضاریه چند بار با طی مراحل قانونی به ایشون ابلاغ میشود از طریق اگهی و روش های دیگر در صورتی که در مواعد تعیین شده خبری از ایشون نشد قاضی در صورتی که جمع موارد را مبنی بر طلاق تشخیص دهد به نیابت از همسرتان در دفتر خانه حاضر شده طلاق را به نیابت از همسرجاری میکند