مشاوره حقوقی رایگان - کارت قرمز

سلام
پسر من بخاطر بیماری پانیک در کمیسیون‌ جزء گروه بند b شد و از نگهبانی و ماندن در محل خدمت در روز های تعطیل معاف شد متاسفانه مسئول محل خدمت دستور کمیسیون رو نادیده گرفته و این سبب شد اضطراب ناشی از حمله های پانیک بروز کند دوباره اون رو به کمیسیون معرفی کردند و هر دو پزشک رای به خوب بودن سلامت پسرم دادند اما جالب اینجاست که موقع رای کمیسیون متوجه شدیم کمیسیون زیر فشار فرمانده پسرم از رای دادن سلامت پسرم خودداری کرده و او را به کمیسیون عالی ارجاع دادند در صورتی که اصلا نمیخواهیم ایشان را بعنوان کارت قرمز معاف کنند سوالم اینه چرا با وجود نظر پزشک معتمد خودشون در مورد سلامت پسرم کمیسیون باید زیر فشار یک فرمانده رای را به کمیسیون عالی ارجاع دهد که پسر بنده را از حقوق زندگی محروم کنند آیا چنین حقی رو دارند؟ آیا میتوان به این رای اعتراض کرد با وجود مدارک پزشکی در سلامت پسرم چرا میخواهند بلاجبار این معافیت رو تحمیل کنند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان اعتراض وجود دارد. وانگهی موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد تا پاسخگویی بنحو دقیقتر صورت گیرد و مساله مطروحه مرتفع شود.