مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

با سلام چند روز پیش یکی از همسایه ها بخاطر چیزی که اصلا به من مربوط نمیشد بنای به فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک نمود بنده دختری هستم که از خونه بیرون نمیام و همسایه ها منو میشناسن که به اون خانم فحش ندادم. اما اون خانم ساعت های توی کوچه به من فحش دادن و خانواده منو مورد اهانت و افترا قرار داد. میخوام شکایت کنم اما همسایه ها میگن ما میترسیم ازش که شهادت بدیم چون چندتا پسر داره که دخترامونو تهدید کردن و احتمال اینکه بفهمن اومدن شهادت دادن و بلایی سرشون بیاره هست باید چیکار کنم؟
آیا میشه از طریق شورا کاری بکنم که دیگه فحاشی نکنه چون نه تنها با من با خیلیا همینطور دعوا کرده و تهمت و فحاشی کرده و پسرای این خانم هرکاری ازشون برمیاد از دزدی بگیر تا اینکه حتی شب بپرن توی حیاط همسایه ها و حتی به بچه هایی که توی کوچه بازی میکنن آسیب برسونه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در زمان فحاشی می توانستید فیلم بگیرید.
اگر شاهد یا مدرک نداشته باشید و متهم انکار کند شکایت شما رد خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکوائیه توهین و افترا را مطرح نمایید و درخواست تحقیق محلی را نمایید

و دو نفر از اعضای خانواده را به عنوان شاهد معرفی نمایید