مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

پسرم دوستشو زده،مادرش اومده در خونم فحش رکیک میده که باید بچه تو بزنم،اومدم پایین میگم فحش نده زشته اومده تو حیاط بهم حمله کرد و منو زد،دسته همسایه م درد نکنه اومد اون بختک و ازم جدا کرد،میخوام ازش شکایت کنم،چیکار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دفترخدمات قضایی ثبت شکایت کنید واگر مورد ضرب وجرح واقع شده اید، به پزشکی قانونی نیز سریعا مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دفتر خدمات قضایی باید شکایت خود را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک و ضرب و جرح صورت گرفته و شما شاهدی برای این موضوع دارید می‌توانید شکایت کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک شکایت دایر بر توهین و تهدید مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان توهین و فحاشی و ضرب و شتم عمدی شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با پلیس تماس,گرفته صورتجلسه شود
مدارک را جمع آوری کنید
و شکایت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با کلانتری. تماس بگیرید صورتجلسه و شهود را معرفی و شکایت خود را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه قابل شکایت و پیگیری است البته باید اثبات کنید با معرفی شهودی که حاضر بوده اند