مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه محضری برای تمدید کارت هوشمند راننده باری

دوعدد بارنامه برای تمدید کارتم کم داشتم ولی پیمایشم حدود هزار کیلومتر بیشتر از حد نصاب بود برای تمدید دوماه تعهد نامه محضری دادم که باید طی دوماه بیست وچهار بار نامه بگیرم آیا این تعهد قانونی ست یا من جرمی مرتکب شدم که باید تعهد بدم بیشتر از یک میلیون ماهانه حق بیمه پرداخت می کنم این همه سختگیری از راننده قانونیه

پاسخ ها :

تعهد محضری برای تمدید کارت هوشمند رانندگی تمدید کارت هوشمند رانندگی کارت هوشمند رانندگی