مشاوره حقوقی رایگان - چرا در تمدید کارت هوشمند نوع کامیون نقشی ندارد

سلام وعرض ادب راننده ومالک کامیون یخچالی 8تن مدل 1380 هستم باتوجه به محدود بودن بار و فصلی بودن ومافیا ومدل ماشین و سن وسال خودم و استان عقب افتاده زادگاه هم ویکسر خالی بودن بار و...که هیچ تاثیری در تعداد وپیمایش برای تمدید نداره این امر قانونیه که من وماشینم که در آخر خط هستیم با جوانترها(که به ما اجازه فعالیت نمی دن) یکسان باشیم

پاسخ ها :

تمدید کارت هوشمند رانندگی