مشاوره حقوقی رایگان - اتیان سوگند

سلام خسته نباشید
در یک پرونده کیفری اتهامی بهم وارد شده که قاضی جلسه اتیان سوگند تشکیل داده با توجه به اینکه قانون اتیان سوگند رو به خواهان واگذار میکینه آیا امکانش هست که ما سوگند ایشان رو قبول نداشته باشیم و قاضی اتیان سوگند رو به ما واگذار کنه؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
اگر جلسه کیفری است، سوگند خورند امتناع نماید، سوگند به طرف مقابل واگذار می شود.