مشاوره حقوقی رایگان - ترک تشریفات مناقصه

سلام وقتتون بخیر ببخشید من در مورد ترک تشریفات مناقصه سوال داشتم آیا در آیین نامه شرکت خصوصی(حوزه بازرگانی) ترک تشریفات مناقصه دارد؟ یا فقط شرکت های دولتی و وابسته ترک تشریفات مناقصه دارند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در شرکت های خصوصی باید با توجه به اساسنامه شرکت عمل گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید.
سوال شما تکراری است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

بر اساس بند " ب " ماده 1 قانون برگزاری مناقصات مصوب سال 1383 ، قوای سه‌ گانه جمهوری اسلامی ایران اعم از وزارتخانه ، سازمان ها و مؤسسات و شرکت ‌های دولتی ، مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت ، بانک‌‌ ها و مؤسسات اعتباری دولتی ، شرکت‌ های بیمه دولتی ، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی، مؤسسات عمومی ، بنیادها و نهادهای انقلاب اسلامی، شورای نگهبان قانون اساسی و همچنین دستگاه‌‌ ها و واحدهایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است ، موظف اند در برگزاری مناقصه ، مقررات این قانون را رعایت کنند که مهم ترین قوانین ذکر شده در این قانون ، ناظر بر برگزاری مناقصه و مزایده و نحوه آن می باشد .

پس از نظر قانونی شرکتهای خصوصی از شمول این قانون خارج هستند ولی تصمیم در انجام یا عدم انجام مناقصه یا مزایده را میتوانند در اساسنامه شرکت مشخص نمایند .