مشاوره حقوقی رایگان - مدارکی که در آتش سوزی خودرو طعمه حریق گردد و کپی برابر با اصل آن و یا کپی آن موجود باشد

درود
وقت بخیر
بنده در سال 90 یک باب منزل از شخصی خریدم و اخیرا برای الزام به سند دادخواست الزام به سند نوشتم و متوجه شدم ایشان فوت شده است که در نهایت علیه ورثه اقدام نمودم قبل از اینکه زمان دادرسی فرا برسد اصل مدارک در خودرو دچار حریق شد و در این خصوص تایید اداره آتش نشانی و صورتجلسه کلانتری نیز دارم چگونه میتوانم اثبات نمایم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
میتوانید با دلایل و مدارکی که در دست دارید دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه ارایه نمایید .