مشاوره حقوقی رایگان - چگونه بعد از تقریبا 8 ماه ثابت کنم که سرویس طلا را به همسرم پس دادم

سلام وقت بخیر. ببخشید لطفا راهنمایی بفرمایید همسر من با من هیچ گونه رابطه ای ندارد و چندین بار هم گفت مهریه ات ببخش متاسفانه در ابتدا به دلیل اینکه دست ایشان تنگ بوده سرویس طلا را به ایشان داده ام تا مشکل اش حل بشود اما الان فکر می کنم اگر زمانی جدا بشویم چگونه این موضوع پس دادن طلا را ثابت کنم چون ایشان هیچ مشکلی ندارد و فقط 1 سال بنده را بازی داده. آیا مهریه من کامل چون کوتاهی از ایشان حتی به من توجهی ندارد و حتی پیش من نمی‌خوابد. من می‌خواهم مهریه ام کامل بگیرم و میخوام معلوم باشد سرویس طلا دست ایشان. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام امکان مطالبه مهریه وجود دارد بابت طلاها اگر ایشان ادعایی دارد باسد ثابت کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که بگویید سرویس طلا را فروخته و یا تبدیل کرده اید نیاز نیست پس بدهید مهریه شما کامل است قبل از طلاق در حین طلاق در صورت دوشیزه بودن نصف