مشاوره حقوقی رایگان - عدم استقبال از اظهارنامه و عدم شرکت در جلسات مشاوره

باسلام چنانچه از همسری ( زنی) که خواهان طلاق است و زندگی خود را چندین ماه ترک کرده است اظهارنامه با موضوع دعوت به زندگی مشترک ارسال شود و ایشون استقبال نکنند و آنرا یا جواب ندهد یا پاره کند! و حاضر به شرکت در جلسات مشاوره نباشد و به صورت لجبازی فقط بگوید طلاق میخواهم و شوهر هم عکس آنرا بخواهد یعنی بگوید من خواهان زن و زندگیمون هستم و اگر ناراحتی و عیبی هست و خواسته ایی هست اعلام شود تا برطرف و تامین کنم تکلیف چیست؟ ولی ایشان فقط اعلام کنند من تنفر و کراهت دارم چه میشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمامی توانید دادخواست تمکین بدهیددرصورتی که تمکین نکندناشزه خواهدشدوشماازاینحیث برای پرداخت نفقه وامثال آن معاف خواهی شد،ضمنااگرایشان نفرت وکراهت ازشماداشته باشدطلاق ازنوع خلع میباشدبنابراین طلاق خلع نوعی طلاق بائن است كه زن به ‌واسطه كراهتى كه از شوهر خود دارد، در مقابل مالى كه به شوهر می‌دهد طلاق بگیرد، اعم از این كه مال مزبور عین مهر یا معادل آن و یا بیشتر و یا كمتر از مهر باشد.موفق باشید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

دادخواست الزام به تمکین به دادگاه حقوقی بدین