مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه

سلام کسی از من شکایت کرده که با زن او رابطه نامشروع داشته ام اما من متاهلم و این تهمت است 22 روز است که از تنظیم شکایت می‌گذرد اما از طرف دادگاه فقط یک پیام اومده که در صورت نیاز به حضور شما ابلاغ می‌شود خواستم ببینم بعد 8 روز این شکایت منقضی می‌شود اگر از طرف دادگاه ابلاغی صورت نگیرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده شکایت رابطه نامشروع اگر دلیل کافی وجود نداشته باشد متهم احضار نمی شود.
از طرفی ممکن است تا پاسخ استعلامات تماس و پیامک تلفنی بیاد و یا پاسخ آزمایش و... یکی دو ماه طول بکشد.
به هر حال شما باید منتظر ابلاغ دادگاه باشید و اگر رابطه نداشته باشید قطعا شکایت رد خواهد شد.