مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام خسته نباشید
اجرای حکم تمکین دارم
همسرم وقتی خونه رو ترک کرده تمام وسایل شخصی که با هزینه من خریداری شده بود مثل لباس و غیره با خودش تو چمدون برده
میتونم تو اجرای احکام ذکر کنم که با خودش بیاره یا چکاری میتونم کنم؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
اول مشخص شود زوج یا زوجه
مورد بعد دعوای استرداد جهیزیه مطرح میباشد
مرحله سوم وسایل اختصاصی هر یک از زوج و زوجه که به خودشان تعلق داشته
چهارم اثبات مالکیت مطرح میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وسایل شخصی زوجه است خیر . متعلق به وی است . در غیر این صورت برای اقلام دیگر، زوج با ارایه فاکتور میتواند دادخواست استرداد مال منقول را طبق لیست دهد