مشاوره حقوقی رایگان - فروش منزل و وکالت تام الاختیار و بلاعزل و با حق توکیل ، در متن پایین کاملا توضیح داده شده

شخصی منزلی را طی مبایعه نامه ای به دیگری میفروشد. و به خریدار وکالت تام الاختیار و بلاعزل و با حق توکیل به غیر میدهد.
بعد از مدتی مبایعه نامه مفقود میشود.
وکیل اقدام به تنظیم مبایعه نامه ی دیگری می نماید. و فروشنده موکل و خریدار وکیل ولی در مبایعه نامه نامی از وکالت نامه برده نمیشود. و تعهداتی نیز در مبایعه نامه ی دوم قید میگردد و وکیل بجای هر دو نفر امضاء میکند.
حال سؤال اینجاست آیا ایفای تعهدات بعهده ی فروشنده (یا همان موکل میباشد) و یا خیر بعهده ی وکیل (یا همان خریدار)
لازم به ذکر است که تعهدات مذکور در رابطه با همان منزل میباشد. مثلا کسر متراژ و تعیین خسارت

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

باید در دادگاه اثبات کنید که وکیل خارج از حدود اختیار اقدام نموده