مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

من از خانومی که دختر دایی بنده هستند به جرم توهین و افترا و تهدید شکایت کردم، اولین جلسه دادگاه در شورای حل اختلاف تشکیل شد ولی ایشان نیامدن، قاضی توضیحات مرا شنید و پرونده را به دادسرا فرستاد، با توجه به اینکه هم شاهد دارم و هم صورتجلسه نیروی انتظامی ضمیمه است و پیامهای ایشان هم موجود است، این پروسه تا صدور حکم چه روندی دارد و معمولا چقدر زمان میبرد و اینکه آیا بنده میتوانم امیدوار به محکوم شدن ایشان باشم و قاضی ممکن است چه حکمی بدهد

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله اگر شاهد داشته باشید و دلایلتان محکمه پسند باشد میتوانید رای بگیرید یه کم زمانبر است