مشاوره حقوقی رایگان - انتقال 3 دانگ از 6 دانگ سند مغازه اوقافی بازار تهران

سلام خسته نباشید
من در حال خرید 3 دانگ از 6 دانگ یک باب مغازه در بازار تهران هستم مغازه فوق از یک طرف و در انتهای مغازه دارای قناسی میباشد من چکار کنم با فروشنده به مشکل نخورم برای متراژ دقیق مغازه و سوال دوم در هنگام تفکیک سند هزینه انتقال 3 دانگ مغازه به خودم بر عهده فروشنده است یا خریدار

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر مغازه دارای سرقفلی است ابتدا باید رضایت مالک اخذ شود

و سپس باید قرارداد دقیق قانونی
همراه با ذکر تمام شرایط و جزئیات
با صاحب سرقفلی یا مالک تنطیم گردد
و ..