مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

سلام. بنده تقاضای اعسار کرده بودم و به دلیل رفع نقص و حاضر نشدن در وقت قانونی دادگاه برام حکم جلب صادر کرده و در ضمن پرونده ام حقوقی است و برای 30میلیون سفته میخواستم بدونم آیا من الان که طرف حکم جلبمو داره چگونه میتونم تقاضای اعسار نمایم که طرف نتواند بازداشتم کند. از وکلای عزیز تقاضای راهنمایی و کمک میطلبم. ممنون

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

از همکاران وکیلمون کمک بگیرید که به جای مراجعه کنند

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام،ضمن تایید رهنمود همکار، تقاضای اعسار چون پس از مهلت یک ماهه قطعی شدن حکم به عمل می آید، در فرض دستگیری نیازمند کفیل و وثیقه گذار می باشید. پس برای طرح مجدد دعوی اعسار و ضمناً حبس نشدن از خدمات وکلا بهره ببرید.