مشاوره حقوقی رایگان - تقسيط نفقه معوقه

با سلام. همسر من در تاريخ ٠٧/٠١ محكوم به پرداخت نفقه معوقه ام به مبلغ ٩ميليون تومان شد كه دادخواست اعسار داده است. دادگاه اعسار هفته آينده تشكيل ميشود. با توجه به اينكه همسرم سرباز هست آيا نفقه معوقه قسط بندی ميشود؟ البته اشاره ميكنم كه ايشان پس از محكوم شدن، دفترچه اعزام به خدمت پست كرده و هم اكنون سرباز ميباشد.
با تشكر فراوان

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

قبلا هم فکر میکنم این سوال رو پرسیده بودن ودوستان همکار پاسخ داده بودند