مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت همسری و داشتن اشنا

سلام خسته نباشین ببخشید یه سوال داشتم من دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم و می خواستم بپرسم که من بعد چهار سال تحصیل که باید به محل خدمتم مراجعه کنم برای تدریس و خیلی دوره آیا راهی هس که انتقالی بگیرم و همسرم هم ساکن کرج هستن و شغلشون آزاده آیا با تبعیت همسری امکان انتقالی هست یا اگر آشنایی تو آموزش و پرورش مقصد داشته باشیم آیا حل میشه؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

بله اگر اموزش و پرورش همکاری کنه باهاتون طبق قانون باید بتونید انتقالی بگیرید