مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

اتهام 320 متر کابل فیبر نوری مخابرات بهم زده اعترافنامه کلانتریم نوشتم پوست سیم‌ها مربوط به آیفون ملک خودمونه کارشناس رفته تایید کرد فیبر نوریه عکسش رو تو سامانه دیدم تازه فهمیدم یه چیز دیگه اس از وجود پوست سیم های خودم خبری نیست قاضی حرفمو قبول نکرده منم دلیلی ندارم فقط جز اینکه بگم پوست سیم بوده مربوط به آیفون الان رای داده یکسال زندان با دادن رد مال اعتراض زدم اتهام رو قبول ندارم سیم کارشناسی شده هم مغایرت داره با اون چیزی که از من گرفتن تقاضای مواجهه حضوری با مامور و سرباز کاشف رو کردم سرباز رو تو دادگاه دیدم دو ماه قبل گفتم بیچارم کردید گفت مگه پرونده ات هنوز ادامه داره داستان رو تعریف کردم گفت تقاضا مواجهه حضوری بده مامور اون شب از نظام استعفا داده رفته سربازم یک ماه خدمتش تموم شده ولی گفت هر موقع بگن من میام میگم یه کیسه پوست اشغال بود فیبر نوری نبود الان تجدید نظر اعتراض منو قبول کرد به دلیل نقض ضمن انکار جرم تقاضای مامورین به عنوان مطلع فرستاد شعبه بدوی الان من چیکار باید بکنم چطور میشه صحبت 70 میلیون و یه سال حبس با وجود یه پرونده سرقت تو سابقم راهنمایم کنید تو رو خدا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....