مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم باکرگی

سلام من دختر 26ساله هستم
از 22 سالگی خونوادم با ازدواجم مخالفت میکردن و هنوز هم به همین ترتیب هست،میخواستم گواهی عدم باکرگی جور کنم تا بتونم بدون‌اجازه اونها ازدواج کنم و دردسر دادگاه هم نباشد ،(باکره هستم ولی میخواستم گواهی باکره نبودن جور کنم)،این امکانش هست _واقعا با اینده م داره بازی میشه...لطفا کامل و واضح راهنمایی بفرمایید...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی باکره هستید چطور می خواهید گواهی عدم بکارت بگیرید؟
در حال حاضر حتی اگر گواهی عدم بکارت بگیرید امکان ازدواج بدون اذن پدر یا دادگاه وجود ندارد.
بهتر است دادخواست بدهید.